Vonatlátó

Gyönyörű felvételek a Kelenföldön pusztító tűzről

2018. szeptember 22. - Vonatlátó

Kigyulladt egy raktár az Etele út mellett.

Az Újbuda Központ felől jöttem biciklivel, amikor megpillantottam a hatalmas füstöt a Fehérvári út felett. Katasztrófa-turista hajlamom miatt rögtön odatekertem és megállapítottam, hogy a 77 elektronika egyik raktárépülete ég. A későbbi hírekben kiderült, hogy a beszakadt födém nehezítette az oltást és a lebontásra váró raktár üresen állt, nem sérült meg senki. A tűzesetről csináltam egy rövid kis Timelapse videót - ami szerintem kifejezetten jól sikerült - utána pedig néhány másik nézőpontból is láthatjuk a tüzet az összeállításomban. A villamosok felettébb jól néznek ki felgyorsítva :)

Az előző és a következő videóbnan is érdemes megfigyelni a 103-as buszokat, ahogy kikerülik a tűzoltókat. Kicsit belenagyítottunk az oltásba is, a tűzoltótömlő bevetését is sikerült kitűnő panorámával végignéznünk.

Az Etel út-Fehérvári út kereszteződését a rendőrök kifejezetten jól leonyolították, nem okoztak a szükségesnél nagyobb dugókat. A 103-as buszok egy idő után nem mehettek tovább az Etele úton, a Fehérvári út különböző irányaiba terelődtek el.

 Az 1-es villamos jelenlegi végállomása, az Etel út Fehérvári út kereszteződésének közelében máskor is voltak már érdekes közlekedési helyzetek, a villamos meghosszabbításának köszönhetően. Ha még nem látta, nézze meg autós bakiparádénkat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://vonatlato.blog.hu/api/trackback/id/tr6514255441